Recent en luxueus afgewerkt appartement incl. staanplaats!

Vraagprijs: € 305 000 Bredene Prinses Elisabethlaan 67 01.01
Residentie Nautique bevindt langs de Prinses Elisabethlaan te Bredene. Zeer goed gelegen nabij de invalswegen van Oostende en richting Brugge. Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en winkels in de omgeving.

Recent 2-slaapkamerappartement bestaande uit een royale woonkamer met prachtig open zicht op de Vaart! Deze woonkamer is uiterst ruim (44m²) en werd afgewerkt met een luxueuze keramische tegel. Er is wandverlichting voorzien en tevens werden er spots ingebouwd. Het terras aan de voorzijde is bereikbaar via grote schuiframen en zijn voorzien van muggenramen. Het terras zelf werd afgewerkt met een glazen balustrade en is voorzien van een ruime berging. De woonkamer beschikt verder over een volledig op maat afgewerkte leefkeuken voorzien van een combi-oven, vaatwasser, gasfornuis, dampkap en koelkast met vriesvakje. Er werd geopteerd voor een geborstelde granieten werkblad die uiterst duurzaam is. Verder zijn er voldoende kasten voorzien in de keuken zelf.
De inkomhal geniet van een natuurlijke lichtinval door de ... aanwezigheid van de glazen binnendeuren. Verder beschikt het appartement over 2 bijkomende bergingen waarvan één voorzien is van een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. De badkamer is een echt pareltje want ook hier werd gekozen voor nette luxematerialen. Zowel ligbad als een ruime inloopdouche zijn aanwezig. Dubbele wastafel met voldoende kastruimte. 2 slaapkamers achteraan uitgevende waarvan eentje toegang verleent aan het terras aan de achterzijde van het gebouw. Afzonderlijk toilet aanwezig.

Inclusief staanplaats 5 op het gelijkvloers. Prestigieuze residentie met een gemeenschappelijke fietsenbering op het gelijkvloers (bereikbaar via sectionaal poort) en vuilnislokaal. Vraag uw bezoek ter plaatse.
Lees meer Verberg