Beschermde burgerwoning gelegen nabij de Alfons Pieterslaan, Vindictivelaan en het treinstation!

Vraagprijs: € 289 000 Oostende Romestraat 2
Beschermde burgerwoning "Villa Gabriël" (bewoonbare opp: 241m²) gelegen in de omgeving van het treinstation, Alfons Pieterslaan en de Vindictivelaan! Op een boogscheut van het historisch stadscentrum van Oostende. Gelegen in de nabijheid van winkels en van verschillende bus- en tramhaltes.

Burgerwoning op heden ingedeeld in 2 vergunde Franse appartementen met volgende indeling: het eerste appartement (bewoonbare opp: 86m²) strekt zich uit over het gelijkvloers en de eerste verdieping. Op de begane vloer kan een eerste slaapkamer gevonden worden die op vandaag als fietsenberging/bureelruimte fungeert. Op het eerste verdiep is de woonkamer terug te vinden die afgewerkt werd met een onderhoudsvriendelijk vinyl. Afzonderlijke met zorg onderhouden keuken geplaatst voorzien van een koelkast met diepvriesvakje, een oven, een kookplaat met dampkap en vaatwasser (klein model). De keuken is tevens voorzien van een wenteltrap die u terug naar beneden leidt en waar verder een tweede ruime slaapkamer kan teruggevonden worden voorzien van ... ingemaakte kasten. De slaapkamer geeft uit op een ingesloten koertje. Badkamer tevens voorzien op dit niveau die voorzien is van een douche en verzorgd lavabomeubel.
Het tweede appartement (bewoonbare opp: 98m²) werd recentelijk deels vernieuwd en strekt zich zowel uit over het tweede verdiep en de dakverdieping. Via de inkomdeur bereikt u vanaf de tweede verdieping een ruime slaapkamer aan de voorzijde. Deze masterbedroom is voorzien van een grote ingemaakte kasten en aan de achterzijde bevindt zich de vernieuwde keuken die beschikt over volgende toestellen: keramische kookplaat, dampkap, koelkast met diepvriesvakje en koelkast. Verder bevindt er zich op dit verdiep een ruime ingemaakte bureelruimte afgewerkt met topmaterialen (kan eventueel fungeren als 2e slaapkamer). Badkamer voorzien van een massagedouche (zijsproeiers), lavabomeubel en toilet. Op de dakverdieping kan de volledig vernieuwde woonkamer gevonden worden die afgewerkt werd met een prachtig luxueus en met zorg onderhouden parket die zich over de ganse ruimte spreidt. Er werd tevens geopteerd op een gashaard te plaatsen met op maat gemaakte kasten rondom rond. Achterzijde is voorzien van een ruime schuifdeur die toegang verleent tot het dakterras.
Het geheel is volledig onderkelderd en voorzien van een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine, tevens kan de volledig vernieuwde gaswandketel (hoogrendementsketel) teruggevonden worden Voldoende stapelruimte aanwezig.

Het gebouw is een karaktervolle woning die zich bevindt op het inventaris van bouwkundig erfgoed. Op heden werd het gebouw ingedeeld in twee vergunde appartementen en is er een basisakte voor handen.
Lees meer Verberg