Te renoveren halfopen bebouwing met zeer veel potentieel!

Vraagprijs: € 289 000 Stene Jasmijnlaan 5
Halfopen bebouwing goed gelegen in de Jasmijnlaan, nabij de invalswegen van Oostende en de autosnelweg. Rustig en residentieel gelegen.

Deze ruime halfopen bebouwing (bewoonbare oppervlakte: 177 m²) bestaat uit een ruime inkomhal voorzien van een ingemaakte vestiairekast en een ruime trap die u naar de eerste verdieping brengt. Het gelijkvloers bestaat verder uit een lichtrijke woonkamer afgewerkt met een duurzame tegel en vernieuwd raamwerk in PVC (hoogrendementsbeglazing) die uitgeeft aan de achterkant van de woning. Elektrische rolluiken aanwezig. Afzonderlijke keuken voorzien van een gasfornuis met dampkap. Mogelijkheid om de tuin te bereiken vanaf de keuken. De eerste verdieping beschikt tevens terug over een ruime overloop en 3 slaapkamers. Grote badkamer voorzien met ligbad, lavabo en voldoende kastruimte. Vaste trap naar de zolder voorzien waar een grote 4e slaapkamer voorzien werd en die tevens uitbreidingsmogelijkheden biedt naar een 5e slaapkamer. Overal centrale verwarming voorzien.

Het geheel is volledig ... onderkelderd en voorzien van een garagebox met elektrische sectionaal poort. Verder beschikt de kelder nog over voldoende opbergruimte. Regenwaterput + handmatige pomp voorzien Lees meer Verberg