Vernieuwbouwproject op topligging te Brugge!

Verhuurd Brugge Hendrik Consciencelaan 53 00.02
Gelijkvloers 2-slaapkamerappartement op een prachtige groene ligging te Brugge! Gelegen nabij de Smedestraat, 't Zand en het treinstation van Brugge. Op wandelafstand van het historisch- en winkelcentrum in de dichte omgeving van bars en gezellige restaurantjes. Ontspannen kan ook op de prachtige groene vesten van Brugge!

Gelijkvloers 2-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 76 m²) bestaande uit een royale inkomhal met mogelijkheid tot het plaatsen van een ruime vestiaire, woonkamer met open keuken uitgevende aan de voorzijde van het gebouw. Open leefkeuken afgewerkt met een duurzame onderhoudsvriendelijke laminaten werkblad (fineerafwerking) en voorzien van volgende toestellen van het kwaliteitsmerk Siemens: keramische kookplaat, dampkap, koelkast met diepvriesvakje, vaatwasser en combi-oven. Woonkamer afgewerkt met een prachtig keramische parket die uiterst onderhoudsvriendelijk is. Domotica voorzien (verlichting en videofonie)
Aansluitend handige berging voorzien. Ruime badkamer aanwezig waar een grote inloopdouche met glazen ... wand teruggevonden kan worden en lavabomeubel met verwarmde spiegels (vochtwerend). Handdoekdroger aanwezig. 2 slaapkamers achteraan uitgevende (tevens voorzien van een keramisch parket) op een ingesloten binnentuintje/patio (ca. 23 m²). Ledverlichting voorzien.
Half hoge gordijnen om inkijk te vermijden (aan de voorzijde) worden voorzien door de eigenaars!

Gelegen in een volledig gerenoveerde vernieuwbouwproject die uiterst grondig aangepakt werd en die voldoet aan alle normen van vandaag! Gemeenschappelijke fietsenberging voorzien (op het gelijkvloers).
Lees meer Verberg