Nieuwbouwappartement op de Baelskaai met adembenemend zichten!

Verhuurd Oostende Hendrik Baelskaai 25 0804
Nieuwbouwappartement op topligging te Oostende - Oosteroever! Magnifiek gelegen in de nieuwe wijk Oosteroever te Oostende. Prachtig zeezicht als zicht op de kaai en op de spuikom te Bredene.

Spiksplinternieuw woonappartement (bewoonbare opp: 94m²) bestaande uit een inkomhal dat u verder leidt richting de zeer ruime en uiterst lichtrijke woonkamer van maar liefst 40 m². Onmiddellijk kan u genieten van het prachtig open zicht op de achtste verdieping. Het appartement werd volledig afgewerkt met parket. Mooie plafondhoogte van ca. 2m80. Terras waar u optimaal van het zonnetje kan genieten en die voldoende mogelijkheden biedt. Royale leefkeuken voorzien van alle apparatuur. Berging aansluitend aan de woonkamer met aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. 2 ruime slaapkamers waarvan één tevens een groot raam heeft die uitgeeft op het prachtig zicht. Badkamer met ligbad en douchescherm. Wastafel voorzien.
Gelegen in de majesteuze residentie Baelskaai 25. Privatieve kelderberging aanwezig op niveau -2.

Verplichtende garage ... standplaats (bij oplevering wordt er een garagebox aangeboden - standplaats tijdelijke oplossing) bij te huren aan 75 EUR per maand.

E-Peil van 45!
Lees meer Verberg