Instapklaar appartement met prachtige zichten te Oostende- Mariakerke!

Verhuurd Oostende Troonstraat 38 0803
2-slaapkamerappartement zeer gunstig gelegen te Oostende - Mariakerke. In de nabijheid van vele winkels, het strand en tevens openbaar vervoer. Goede verbinding met het centrum van de stad.

Ruim woonappartement (bewoonbare opp: 83m²) met magnifieke zichten zowel over de Wellington Golf als over zee! Gezellige en ruime terrassen aan beide zijden. Bestaande uit een inkomhal dat u verder leidt richting woonkamer dewelke afgewerkt werd met een goed te onderhouden keramische tegel. Afzonderlijke keuken voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, koelkast en spoelbak. Voldoende ingemaakte kasten voorzien. Badkamer met ligbad en lavabomeubel. Afzonderlijke berging in het appartement zelf. Afzonderlijk toilet. 2 slaapkamers uitgevende aan de rustige achterzijde met beiden toegang tot het terras waar je 's middags volop geniet van de zon. Zeer gunstig EPC!

Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijke wasserette en fietsenberging op het gelijkvloers. Mogelijkheid tot bijhuren van een afgesloten garagebox in het ondergronds complex ... (125 EUR/maand). Privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs. Het gebouw is voorzien van een camerasysteem en een salto-toegangsbadge systeem.
Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.
Lees meer Verberg