Hoekappartement gelegen op de 5e verdieping met prachtig zicht op het Marie-Joséplein

Verhuurd Oostende Koningsstraat 4 0502
Vernieuwd appartement met prachtig open zicht op het Marie-Joséplein en de Leopold-II laan te Oostende. Gelegen in het hart van de stad in de nabijheid van winkels, het casino het strand en het Leopold-Park. Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer!

Gerenoveerd hoekappartement (bewoonbare opp: 100 m²) bestaande uit een woonkamer afgewerkt met parket (wordt nog volledig heropgeschuurd) en open groen zicht, terras uitgevende op het groenzicht en aan de Koningsstraat. Afzonderlijk en goed uitgeruste keuken met koelkast, kookplaat dampkap en heteluchtoven. Er wordt nog een volledig nieuwe badkamer geplaatst met inloopdouche, dubbele wastafel en aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine (oplevering voorzien begin januari 2022). Royale inkomhal. 2 slaapkamers uitgevende op de Leopold II laan waarvan één voorzien is van ingemaakte kasten. Berging voorzien op het appartement zelf. Zeer gunstig EPC!

Gelegen in een nette residentie voorzien van een gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers en vuilnislokaal.