3-slaapkamerappartement op uitmuntende ligging in hartje Oostende!

Verhuurd Oostende Van Iseghemlaan 36 0101
3-slaapkamerappartement op een boogscheut van het strand, Albert-I Promenade, de Visserskaai en het Casino van Oostende. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, zo bevindt er zich een tram en treinhalte op wandelafstand van het appartement. Gezellig vertoeven in het mooie historisch hart van de stad? Dit kan uw ideaal stekje worden als je houdt van het strand en in een stadscentrum wenst te vertoeven!

Contract met een vaste duur van 1 jaar. Het appartement wordt bemeubeld verhuurd.

Geriefelijk en zeer goed onderhouden 3-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 116 m²) gelegen op een hoek en bestaande uit een ruime inkomhal met mogelijkheid om een vestiaire te plaatsen. Lichtrijke en uiterst ruime woonkamer aanwezig waar u zelfs een beetje zeezicht kan genieten! Vooraan uitgevende op een gezellig ingesloten terras waar je 's avonds optimaal kan genieten van de avondzon. De woonkamer werd zeer volwaardig afgewerkt met een parketten vloer op de ondergrond en met raamwerk in aluminium schrijnwerk die de hoekligging van het ... appartement accentueert. Volledig uitgeruste en geïnstalleerde open leefkeuken aanwezig voorzien van een keramisch kookplaat, dampkap, koelkast met diepvriesvakje en vaatwasser. Geheel mooi afgewerkt met heel wat ingemaakte kasten en pottenlades. Geborsteld granieten werkblad voorzien. Aan de keuken kan er tevens een ingesloten terras teruggevonden worden die uitgeeft op het gezellig achturenpleintje! Aan de rustige achterzijde kunnen de 3 volwaardige slaapkamers teruggevonden worden dewelke telkens voorzien zijn van een wastafel en eentje met ingemaakte kasten. Een van de slaapkamers geniet van een ensuite badkamer met douche. Volwaardige badkamer met ligbad, lavabo en ingemaakte kast aanwezig. Een van de slaapkamers geniet van een ruim inpandig terras. Zeer gunstig EPC!

Gelegen in een authentieke residentie die een en al nostalgie en grandeur van de jaren '60 uitstraalt. Deze is merkbaar in de ruime gemeenschappelijke inkomhal en trappenzaal! Laat u verleiden en geniet van deze pièce unique!
Er is een ruime gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers voorzien. Ruime privatieve kelderberging in de ondergrond.
Lees meer Verberg