Nieuwbouwdakappartement met royaal terras in het centrum van Oostende!

Verhuurd Oostende Louisastraat 2 A 0601
Dakappartement te huur gelegen in hartje Oostende! Zeer centraal gelegen net om de hoek van het Wapenplein! Op enkele passen van de Albert-I Promenade, Visserskaai en van het treinstation.

Nieuwbouwdakappartement (bewoonbare opp: 85 m²) bestaande uit een zeer lichtrijke woonkamer mededankzij de zeer grote raampartijen. Uniek aan het appartement is het royaal terras van ca. 45 m² waar je de hele dag volop kan genieten van het zonnetje! Zeer strakke en mooi ingewerkte keuken voorzien van een ontbijtbar met kast en ruimte en met volgende toestellen: keramische kookplaat, dampkap, koelkast met diepvriesvakje, combi-oven en vaatwasser. Om de strakke lijn verder te behouden werd er geopteerd voor een lichte gietvloer die zich over het ganse verdiep uitstrekt. Inkomhal met ruime vestiairekast. Badkamer met ruime ingemaakt meubel en met opbouwlavabo's. Inloopdouche met glazen wand. Afzonderlijk toilet voorzien van een ingebouwde ledstrip. 2 slaapkamers uitgevende aan de achterzijde. Overal vloerverwarming! Glazen deur tussen inkomhal en ... de woonkamer. Ingebouwde gordijnrail zeer mooi en strak ingewerkt. Er zijn zonnepanelen gekoppeld aan dit appartement!

Eerste bewoning! Gelegen in nieuwbouwresidentie met een gemeenschappelijke en ruime fietsenberging, vuilnislokaal. Op het niveau -1 is er een ruime kast inbegrepen.
Lees meer Verberg