Volledig vernieuwd 2-slaapkamerappartement in het stadscentrum!

Verhuurd Oostende Ooststraat 36 0302
Vernieuwd 2-slaapkamerappartement zeer gunstig gelegen te Oostende, op enkele minuten wandel van het centraal treinstation, nabij vele winkels en doch zeer rustig in een zijstraat van de Visserskaai!

Dit recent vernieuwd woonappartement (bewoonbare opp: 96 m²) bestaande uit een ruime inkomhal met ingemaakte kasten dewelke dienstig kunnen doen als vestaire. Op de ondergrond werd geopteerd voor een keramisch parket dat zich spreidt over de ganse bewoonbare oppervlakte. Het appartement werd volledig gestript en de renovatie verliep zeer grondig. Zo werd tevens al het raamwerk vernieuwd. Ruime woonkamer die verschillende mogelijkheden biedt naar opstelling toe. Ingemaakte TV-kast voorzien met extra kastruimte. Afzonderlijke keuken beschikkende over volgende toestellen: keramische kookplaat, vaatwasser, combi-oven, dampkap en voldoende ingemaakte kasten. Badkamer met inloopdouche, ingemaakte kast, lavabomeubel met grote spiegel. Achteraan zijn er 2 grote slaapkamers voorzien dat beiden uitgeven op het ingesloten terras aan de ... achterzijde.

Gelegen in een nette residentie voorzien van een gemeenschappelijke fietsenberging en een privatieve kelderberging. EPC dateert nog van voor de vernieuwde ramen! Vraag snel uw bezoek aan via ons kantoor.
Lees meer Verberg