Geriefelijk gelijkvloers appartement in een recent gebouw nabij het centrum van Wenduine!

Verhuurd Wenduine Brugsesteenweg 42 00.01
Gelijkvloers 2-slaapkamerappartement met een gezellig ingesloten binnentuintje nabij het centrum van Wenduine. Het appartement is zeer centraal gelegen en geniet een goede bereikbaarheid met Brugge als met het centrum van Wenduine. Goed gelegen in de nabijheid van winkels en scholen.

Dit geriefelijk en goed verzorgd 2-slaapkamerappartement bestaat uit een woonkamer met zicht op het gemeenschappelijke voortuintje. Open keuken met keramische kookplaat, heteluchtoven, dampkap, koelkast en vaatwas. Verderop bevindt zich de berging waar een aansluiting voor wasmachine voorzien is. 2 slaapkamers achteraan uitgevende. Afzonderlijk toilet en ruime badkamer met ligbad, spiegelkast en lavabomeubel. De masterbedroom geeft uit op het tuintje achteraan waar het gezellig vertoeven is! Via het tuintje kan je uw eigen garagebox bereiken.
De box is uiterst ruim en heeft een kantelpoort.
Blanco keuring elektriciteit!

Dit appartement bevindt zich in een recente gebouw. Gemeenschappelijk vuilnislokaal aanwezig. Aarzel niet ons te contacteren ... voor een vrijblijvend bezoek! Lees meer Verberg