3-slaapkamerappartement met adembenemend frontaal zeezicht!

Verhuurd Oostende Albert I-Promenade 69 0501
3-slaapkamerappartement op absolute topligging in het centrum van Oostende! Zeer goed gelegen en met prachtig frontaal zeezicht en op het kursaal van Oostende.

3-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 127m²) bestaande uit een lichtrijke inkomhal dat u verder leidt richting de zeer royale woonkamer waar u kan genieten van het prachtig zeezicht! Open en ruime keuken aanwezig waar er heel wat opbergmogelijkheden zijn en met volgende toestellen: keramische kookplaat, oven, koelkast met diepvriesvakje en dubbele spoelbakken. Verder kan u via de nachthall, dewelke voorzien is van vele ingemaakte kasten, de slaapkamers bereiken die zich aan de rustige achterzijde bevinden. Badkamer met ligbad en lavabomeubel. 3 slaapkamers waarvan één een binnenkamer is (geeft uit op een binnenkoker). Daarnaast is er een 2e slaapkamer dat tevens beschikt over een vernieuwde douche. Masterbedroom met vele ingemaakte kasten. Authentieke elementen nog aanwezig!

Gelegen in een residentie dat beschikt over een achteringang (ingeval van storm). ... Autostandplaats gelegen in de Parking Leopold (op enkele passen van het appartement) inbegrepen in de prijs. Lees meer Verberg