Deels gemeubelde duplex te huur met optie tot standplaats te Bredene-Duinen!

Verhuurd Bredene Peter Benoitlaan 38 0303
Deels gemeubeld appartement zeer centraal gelegen in Bredene - Duinen. In de nabijheid van openbaar vervoer, het strand en op wandelafstand van vele winkels.

Gemeubeld duplex-appartement (bewoonbare opp: 72 m²) bestaande uit een inkomhal met gastentoilet, ruime en lichtrijke woonkamer uitgevende op een groot terras van ca. 4 m² aan de zonnekant. Er is voldoende ruimte om tuinmeubelen te plaatsen. Ruime en gezellige woonkamer voorzien van een open keuken ingericht met toestellen. Zo is er een keramische kookplaat (Miele), combi-oven, koelkast met diepvriesvakje, dampkap en vaatwasser aanwezig. Op het verdiep zijn de 2 slaapkamers te vinden, badkamer met ligbad en douchescherm, afzonderlijk toilet en berging. Wasberging aanwezig met aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine.
Volgend meubilair is inbegrepen in de prjis: tv-meubel, meubel met legplanken in de woonkamer, diepvriezer (tafelmodel), tafel met 4 stoelen, kleerkast, dubbel bed met matras, enkel bed met matras, legplanken berging en legplanken in de ... slaapkamer.

Mogelijkheid tot het huren van een standplaats onderaan het gebouw S01 (prijs: 70,00 EUR/maand)

Lees meer Verberg