Ruime studio te huur in Oostende met energielabel C

Huurprijs: € 650 Oostende Louisastraat 4 0101
Deze mooie studio (bewoonbare opp: 51 m²) t in Oostende is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en gezellige woning aan de Belgische kust. Ideaal gelegen in het historisch stadscentrum van Oostende. Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Bestaande uit een ruime inkomhal dat u verder leidt richting de zonnige en royale woonruimte van 18 m². Nostalgische elementen aanwezig zoals een ingebouwde boog met afzonderlijke keuken voorzieningen. Afzonderlijke berging. Vernieuwde badkamer met douche, toilet en net lavabomeubel. Ingesloten terrasje aan de achterzijde. Onderhoudsvriendelijk linolium op de ondergrond. Geen lift in het gebouw.

De studioruimte is gelegen in een rustige buurt van Oostende, maar tegelijkertijd dicht bij alle belangrijke voorzieningen zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer. De locatie is perfect voor mensen die willen genieten van alles wat de stad te bieden heeft, maar ook willen ontspannen in een rustige omgeving.

Kortom, dit appartement biedt alles wat u nodig ... heeft voor een comfortabel en zorgeloos leven in Oostende! Lees meer Verberg