Vernieuwde royale rijwoning in het centrum van Middelkerke!

Verhuurd Middelkerke Oostendelaan 50
Volledige vernieuwde royale rijwoning zeer goed gelegen in het centrum van Middelkerke. Nabij het strand, de winkelstraten en openbaar vervoer. Tevens het stedelijk zwembad en bibliotheek zijn op enkele stappen van de woning.

Ruime rijwoning (bewoonbare opp: 215m²) bestaande uit op het gelijkvloers op heden ingericht als woonkamer met eetkamer doch kan voor verscheidende doeleinden gebruikt worden, vernieuwde kitchenette en douchekamer. Verderop bevindt zich de wasberging waar er eventueel kunnen er tevens fietsen geplaatst worden.

Het eerste verdiep maakt plaats voor de volwaardige woonkamer afgewerkt met een vernieuwd laminaat met aansluitend een vernieuwde keuken met keramische kookplaat, oven, dampkap en koelkast. Op dit verdiep is er tevens een ingesloten en zonnig terras voorzien. Dit verdiep maakt ook plaats voor een eerste slaapkamer met mogelijkheid tot het plaatsen van een inloopkast. Op het tussenverdiep kan de 2e badkamer teruggevonden worden die voorzien is van een lavabomeubel, handdoekdroger en ligbad met ... douchescherm. Op de 2e verdieping bevinden zich t nog 2 slaapkamers. Een 3e slaapkamer kan teruggevonden worden in de dakverdieping. Kwaliteitsvolle laminaat voorzien die voor een gezellige toets vormt.

Verwarming op aardgas (hoogrendementsketel Vaillant). Conformiteitattest voor handen. Bezoekmoment komende maandag 07/08 tussen 16:00 en 18:00 mits afspraak! Boek online uw beozekmoment in!
Lees meer Verberg