Vernieuwde rijwoning te huur in hartje Westerkwartier te Oostende!

Verhuurd Oostende Goedheidstraat 31
Deze rijwoning in Oostende is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime woning met 3 slaapkamers. Met een perceeloppervlakte van 181m² en een bewoonbare oppervlakte van 162.m² is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De EPC-waarde van 179 en het energielabel B tonen aan dat de woning energiezuinig is en dus ook goed voor het milieu.

De woning bestaat op het gelijkvloers over een ruime woonkamer met open leefkeuken voorzien van volgende toestellen: keramische kookplaat, vaatwasser, dampkap, koelkast met diepvriesvakje en heteluchtoven. Ingesloten en gezellige tuin mooi aangelegd met terras en een handige tuinberging waar fietsen geplaatst kunnen worden. Toegangspoortje voor de fietsen voorzien aan de achterzijde van de woning. Verderop beschikt de woning over 3 volwaardige en uiterst ruime slaapkamers. Badkamer met ligbad. 2 Afzonderlijke toiletten. Een vaste trap voorzien naar de zolder waar de 3e masterbedroon kan teruggevonden worden. Extra bergingsruimte via de kelder onder de trap.

Kortom, deze woning is ideaal ... voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime, energiezuinige woning in een levendige omgeving. Met 3 slaapkamers, een moderne badkamer en een gunstige ligging, biedt deze woning alles wat een gezin nodig heeft. Lees meer Verberg