Geriefelijk en verzorgd 2-slaapkamerappartement in een kleinschalige residentie!

Verkocht Blankenberge Ontmijnersstraat 43 0201
Uitmuntend gelegen 2-slaapkamerappartement op een zeer goede strategische ligging nabij het treinstation van Blankenberge! Verder sta je op enkele passen al aan een gezellige strandbar waar je van een cocktail kan genieten met de voeten in het zand. Wil je liever gaan shoppen? Ook dit is een optie met de winkelstraat 'de Kerkstraat' net om de hoek van het appartement. Al doch zeer rustig gelegen aan het stadhuis van Blankenberge genietend van een vrij uitzicht!

Verzorgd 2-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 70 m²) dat reeds enkele vernieuwingen onderging, zo zijn de ramen reeds vervangen in het appartement en werd er recentelijk een nieuwe gaswandketel (Viessmann) geplaatst. Het appartement geniet een mooi open zicht op het stadhuis en op een stadsparkje! Lichtrijke woonkamer met vloerafwerking in laminaat waar je een gezellig stulpje kan creëren. Afzonderlijke keuken voorzien van ingemaakte kasten, gasfornuis, dampkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast met diepvriesvakje. De woonkamer werd mooi afgesloten met een glazen deur ... zodat ook de inkomhal verder geniet van heel wat natuurlijk daglicht. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Mogelijkheid om het plaatsen van een wasmachine. Vestiaire aanwezig waar je nog handig kan opbergen. Aan de rustige achterzijde kunnen de 2 ruime en volwaardige slaapkamers (12m² en 11m²) teruggevonden worden. Beiden bieden mogelijkheid om een dubbel bed en kast te plaatsen. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken.

Gelegen in een kleinschalige residentie zonder lift, waardoor de algemene onkosten laag zijn. Het gebouw geniet van een gemeenschappelijke tuin, waar je volop in alle rust kan genieten na een drukke dag. Privatieve tuinberging inbegrepen in de prijs (mogelijkheid tot het plaatsen van fietsen).

Bent u op zoek naar een 2e verblijf of een eerste woonplaats in Blankenberge? Ben je graag in de mogelijkheid om in de omgeving van uw appartement te genieten van het openbaar vervoer? Dan is dit appartement voor u wellicht een opportuniteit! Contacteer ons kantoor voor bijkomende informatie en een bezoek.
Lees meer Verberg