Recent & instapklaar appartement met verrassend ruim terras te Bredene

Onder voorbehoud Bredene Golfstraat 30 0101
Gemeubeld instapklaar terrasappartement in het centrum van Bredene Duinen.

Gerieflijk en mooi verzorgd 2-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 71m²) bestaande uit een inkomhal met praktische berging. Ruime en lichtrijke woonkamer aanwezig voorzien van vele glaspartijen en uitgerust met een volwaardige leefkeuken! Deze laatste werd zeer hoogwaardig afgewerkt en voorzien van voldoende ladekasten en een werkeiland met handig verrolbaar tafeltje. Volgende toestellen zijn aanwezig: keramische kookplaat, vaatwasser, dampkap, combi-microgolfoven en koelkast. Voor het ganse appartement werd geopteerd voor een onderhoudsvriendelijke parkettegel dat zorgt voor een warme toets. Verder biedt de leefruimte toegang tot een terras uitgevende aan de rustige Golfstraat. Verdergaand naar de achterzijde van het appartement kan de badkamer teruggevonden worden dewelke voorzien is van een nette en goed onderhouden douche, wastafel en omringt door heel wat ingemaakte kasten. Afzonderlijk gastentoilet aanwezig. Er zijn 2 slaapkamers voorzien (12m² en ... 10 m²) waarvan één uitgeeft op het ruime en royale terras van ca. 22 m² en afgewerkt werd met een gemakkelijk te onderhouden bankirai (in kunststof). Blanco keuring elektriciteit.

Gelegen in een kleinschalige en recente residentie voorzien van een gemakkelijk toegankelijk fietsenlokaal en gemeenschappelijk vuilnislokaal. Bovendien beschikt de residentie over een garagecomplex en is er mogelijkheid tot aankoop van een dubbele garagebox (niet inbegrepen in de prijs). Prijs dubbele garagebox: 59.000 EUR

Bent u op zoek naar uw eerste stekje of een vakantie-appartement op een prachtige rustige locatie in Bredene-Duinen? Dan kan dit uw volgend stekje worden!
Lees meer Verberg