Met zorg onderhouden 2-slaapkamerappartement met gunstig EPC!

Vraagprijs: € 144 000 Bredene Gentstraat 24 0201
Bredene is een populaire badplaats aan de Belgische kust, met prachtige stranden en een levendige sfeer. Het appartement is gunstig gelegen, dicht bij winkels, gezellige restaurants en nabij een tramhalte. Daarnaast is er ook een goede verbinding naar nabijgelegen steden zoals Oostende en Brugge.

Dit 2-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 59 m²) werd in 2002 grotendeels vernieuwd en is voorzien van een functionele en goed onderhouden keuken met keramisch kookplaat, dampkap, koelkast, aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine en voldoende ingemaakte kasten. Centrale verwarming op basis van aardgas. Gemakkelijk te onderhouden linoleum op de ondergrond. Het raamwerk werd recentelijk volledig vernieuwd (hoogrendementsbeglazing), 2 volwaardige slaapkamers waarvan een te bereiken is via de gemeenschappelijke hall. Hoge raampartijen waardoor het appartement geniet van heel wat natuurlijk daglicht. Badkamer met douche, lavabomeubel en handdoekdroger. Afzonderlijk gastentoilet aanwezig. Gunstig EPC!

Gelegen in een kleinschalige ... residentie zonder lift, waardoor de algemene onkosten zeer laag zijn. Er is een privatieve berging inbegrepen op het gelijkvloers (kan gebruikt worden als fietsenberging.) Het appartement wordt gemeubeld verkocht.

Bent u op zoek naar een betaalbaar tweede verblijf op een zeer gunstige ligging te Bredene-Duinen? Dan kan dit appartement misschien wel een opportuniteit voor u zijn!

Contacteer ons kantoor om een vrijblijvend bezoek in te plannen.
Lees meer Verberg