Exclusief 2-slaapkamerappartement met adembenemend duinzicht in de dorpskern van Bredene

Vraagprijs: € 569 000 Bredene Kapelstraat 35 0101
Welkom in dit luxueuze en moderne appartement, gelegen in het hart van de dorpskern van Bredene. Dit unieke appartement, gebouwd in 2011, biedt een ongeëvenaarde woonervaring met zijn prachtige open duinzicht en hoogwaardige afwerking.

Hoogwaardige Afwerking en Comfort
Bij binnenkomst valt direct de hoogwaardige afwerking op, met een stijlvolle parketvloer in de woonkamer. De open keuken is een droom voor elke kookliefhebber: een ruim waseiland met aangebouwde keukentafel, afgewerkt met een geborsteld composieten werkblad. De keuken is volledig uitgerust met topkwaliteit toestellen, waaronder een inductiekookplaat, dampkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi-oven en heteluchtoven.

Ruimte en Flexibiliteit
Dit appartement beschikt momenteel over 2 ruime slaapkamers, waarvan één is uitgerust met een grote dressing. Beide slaapkamers zijn rustig gelegen aan de achterzijde van het gebouw, wat garant staat voor een goede nachtrust. Indien gewenst, is er de mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren. Daarnaast zijn er 2 ... volwaardige badkamers, wat extra comfort biedt voor zowel vaste bewoners als gasten.

Uitzonderlijk Terras
Een van de absolute hoogtepunten van dit appartement is het royale terras van circa 30 m² aan de achterzijde. Hier kunt u in alle rust genieten van de buitenlucht en het prachtige uitzicht.

Perfect voor Vakantie of Permanente Bewoning
Dankzij de slimme indeling is dit appartement perfect geschikt als vakantieverblijf, met voldoende privacy voor alle bewoners. Bovendien is er de mogelijkheid om 2 afzonderlijke entiteiten te creëren, wat het ideaal maakt voor verhuur of gedeeld gebruik.

Centrale Ligging
De locatie is werkelijk ideaal: in het toeristische hart van Bredene met tal van winkels op loopafstand. Bovendien liggen Oostende en de trendy Oosteroeverwijk op een steenworp afstand en zijn gemakkelijk bereikbaar met de tram.

Extra Faciliteiten
Het gebouw biedt extra faciliteiten zoals een ruime gemeenschappelijke fietsenberging en een vuilnislokaal, wat bijdraagt aan het wooncomfort.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een exclusief appartement met een schitterend duinzicht en alle moderne comfort in de dorpskern van Bredene. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg