Studio met afzonderlijke slaapkamer in een goed onderhouden vakantiepark en met lateraal zeezicht!

Verkocht De Haan Torenhofstraat 2 I0404
Studio met afzonderlijke slaapkamer gelegen in het vakantiepark Park Atlantis te De Haan - Vosseslag. Goed onderhouden vakantiepark voorzien van verschillende speeltuintjes, basketbal- en tennisveld. Gelegen op een steenworp van het strand van Vosseslag. Uw ideale 2e stekje aan de kust!

Studio met prachtig open groen zicht op de omgeving en met lateraal zeezicht! Het geheel bestaat uit een inkomhal dat u verder leidt richting woonkamer die op heden zeer functioneel ingedeeld werd. Vernieuwde badkamer met faience tot plafond voorzien van een douche, lavabomeubel en toilet. Door de aanwezigheid van het groot schuifraam geniet de studio zeer veel natuurlijk daglicht, deze laatste uitgevende op een ingesloten terras waar u van 's morgensvroeg tot 's avonds laat aangenaam kan genieten van de zon. Eyecather van deze studio is zeker en vast het mooie open groen zicht en het zeezicht (lateraal)! Geriefelijk en vernieuwde keuken voorzien van een elektrische kookplaat, dampkap en combi-oven. Voldoende kastruimte aanwezig.
Aan de overkant ... van de gemeenschappelijke hall bevindt zich nog een slaapkamer dat hoort bij de studio. Deze kan afzonderlijk afgesloten worden. Vernieuwde boiler en blanco keuring Elektriciteit.

Op het gelijkvloers is er nog een ruime berging inbegrepen in de prijs. Ideaal om uw strandgerief en enkele fietsen te plaatsen. Mogelijkheid tot overname van het meubilair. Gevel werd reeds vernieuwd.
Vraag snel uw bezoek aan!
Lees meer Verberg