Luxueus & volledig vernieuwd appartement met frontaal zeezicht in hartje Wenduine!

Verkocht De Haan Zeedijk-Wenduine 28 0402
Doorloop1-slaapkamerappartement met frontaal zeezicht op topligging in hartje Wenduine! In de nabije omgeving kan u verschillende gezellige restaurants, een speeltuintje op het strand en de sfeervolle rotonde van Wenduine aantreffen. Ook het openbaar vervoer bevindt zich op wandelafstand (kusttram).

Volledig vernieuwd en hoogwaardig afgewerkt doorloop1-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 48 m²) bestaande uit een lichtrijke woonkamer voorzien van een fineerparket dat zich spreidt over het ganse appartement. Het raamwerk in PVC schrijnwerk geeft uit op een gezellig terrasje met prachtig zeezicht: ideaal voor een aperitief met ondergaande zon! De open keuken (deze dient nog te worden geplaatst - lastenboek reeds aanwezig en kan worden opgevraagd) zal voorzien zijn van een keramische kookplaat, een compacte vaatwasser, dampkap, koelkast met diepvriesvakje en een combi-oven van het merk Siemens. Geheel afgewerkt met ruime pottenlades en een aangebouwd tablet dewelke tevens dienst kan doen als ontbijttafel. Verzorgde badkamer ... afgewerkt met tegels in groot formaat met carrara look. Inloopdouche met massagedouche. Lavabomeubel met spiegelkast. Vernieuwde privatieve boiler mooi ingewerkt in een op maat gemaakte kast. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime slaapkamer van ca. 12 m² waar een grote ingemaakte kast is voorzien met ruimte voor het plaatsen van een stofzuiger en een strijkplank (zie lastenboek). Aan de achterzijde is eveneens een met bankirai afgewerkt terras aanwezig waar in de voor- & middag volop kan genoten worden van het zonnetje! Vernieuwd elektrisch rolluik aanwezig. Blanco Keuring elektriciteit. Gunstig EPC!

Gelegen in een residentie waar al heel wat werken uitgevoerd werden. Zo werd recentelijk de lift hernieuwd en conform gemaakt. Privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs.
Lees meer Verberg