Geriefelijk en recent 2-slaapkamerappartement op zeer goede ligging te Wenduine!

Vraagprijs: € 265 000 De Haan Wancourstraat 1 A 0201
Verzorgd 2-slaapkamerappartement op uitmuntende ligging te Wenduine, in de nabijheid van de Duinen, het Spionkopje en het strand! Wenst u te gaan wandelen in het bos? Ook deze bevindt zich op wandelafstand van het appartement! Fietsen, een stevige wandeling op het strand of eens lekker gaan eten? Het kan allemaal in het gezellige en kleinschalige Wenduine!

Verzorgd gemeubeld 2-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 64 m²) bestaande uit een inkomhal dat u verder leidt richting leefgedeelte. Lichtrijke woonkamer uitgevende op de rustige en zonnige kant van het gebouw. Vernieuwde keuken met een werkeiland en met volgende toestellen: keramische kookplaat, dampkap, koelkast en combi-oven. Donkergrijze tegel op de ondervloer. Gezellig terrasje waar het aangenaam vertoeven is! 2 slaapkamers aanwezig. Badkamer toegankelijk van beide slaapkamers en voorzien van een ligbad en lavabomeubel. Afzonderlijke berging met aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Afzonderlijk gastentoilet. Blanco keuring elektriciteit.

Gelegen in een ... gebouw zonder lift waardoor de algemene onkosten zeer laag zijn! Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox in de ondergrond gelegen in hetzelfde complex. Vraag uw bezoek ter plaatse aan. Lees meer Verberg