Met zorg onderhouden 2-slaapkamerappartement met fenomenaal open groenzicht!

Vraagprijs: € 275 000 Diksmuide Kasteelstraat 23 32
Goed onderhouden 2-slaapkamerappartement zeer goed gelegen op een steenworp van het centrum van het gezellige Diksmuide. Prachtig open groenzicht en tevens goed gelegen nabij de haven, bij winkels en openbaar vervoer.

Dit verzorgd en ruim 2-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 90 m²) heeft als absolute eyecatcher het prachtig open groen zicht! Dit uitzonderlijk uitzicht wordt geaccentueerd door de zeer mooie grote raampartijen in de woonkamer die zich over 2 zijden van de leefruimte strekt. Twee grote leefterrassen voorzien waar het aangenaam vertoeven is. De woonkamer werd afgewerkt met een mooie kwaliteitsvolle tegel en open keuken voorzien van voldoende ingemaakte kasten, een nieuwe vaatwasser (Miele), keramische kookplaat, combi-oven, dampkap en dubbele spoelbak. Aansluitend werd er een handige berging voorzien waar de aansluiting van wasmachine terug te vinden is. De inkomhal werd praktisch ingedeeld en maakt plaats voor een ruime vestiaire. Afzonderlijk gastentoilet voorzien. Verderop kan de badkamer teruggevonden worden ... dewelke afgewerkt werd met een ligbad met douchefunctie (incl. douchescherm), dubbele spoeltafel en een ingemaakte kast. In de grootste slaapkamer werd een volledige wand gewijd aan een ruime en op maat gemaakte kleerkast. De tweede slaapkamer biedt tevens toegang tot het terras aan de voorzijde en werd voorzien van een op maat gemaakte bureel en kast. Zeer gunstig EPC!

In de ondergrondse verdieping bevindt zich het garagecomplex waar er afzonderlijke garageboxen terug te vinden zijn. Mogelijkheid tot aankoop van garagebox 118 (25.000 EUR).
Lees meer Verberg