Volledig gerenoveerd appartement met prachtig open zicht op een boogscheut van de zee!

Verkocht Oostende Nieuwpoortsesteenweg 414 3B
Tot in de puntjes gerenoveerd 3-slaapkamerappartement met een prachtig open groen zicht aan de voorzijde! De ligging is zeer gunstig, zo staat u in een mum van tijd aan het strand van Mariakerke of in het stadscentrum van Oostende. Over de deur is er immers een bushalte.

Dit magnifiek appartement (bewoonbare oppervlakte ca. 95m²) werd recentelijk volledig gerenoveerd. Er werd gekozen voor een warm parketten vloer die door het ganse appartement doorloopt en zo de ruimtes zoveel mogelijk optimaliseert. Er werd geopteerd om een kleine inkomhal te voorzien zodat de woonkamer toch wat afgescheiden is. bij het betreden van het appartement Alle leidingen van water, gas en elektriciteit werden hernieuwd en geïsoleerd. Ruime woonkamer van 30 m² die een open groen zicht geniet. Ruimte voldoende om een gezellige woonkamer met eetgedeelte te creeëren. Nieuw geïnstalleerde keuken voorzien afgewerkt met laminaten werkblad. Alle kasten zijn softclose en volledig nieuw. Volgende toestellen werden voorzien van het degelijk merk AEG: keramische ... kookplaat, dampkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast met diepvriesvakje. Afzonderlijke berging aanwezig waar de cv staat en er een aansluiting voor een wasmachine voorzien is. Ruime wellnessbadkamer voorzien met dubbele lavabomeubel en inloopdouche met vast paneel. Er werd ook gedacht om een mechanische ventilatie te plaatsen. Royale nachthall die toegang verleent tot de 2 slaapkamers achteraan. Beide slaapkamers geven uit op het zonnig terrasje achteraan. 3e binnenkamer voorzien die eventueel als slaapkamer of als extra berging kan fungeren. Afzonderlijk toilet aanwezig. Laat u verrassen door dit pareltje! Blanco keuring elektriciteit

Nette residentie voorzien van een gemeenschappelijke fietsenberging en van een privatieve kelderberging. In het gebouw werden reeds heel wat investeringen gedaan zo is de lift conform de wetgeving en werd het dak reeds geïsoleerd en de normen voor 2020 behaald.
Lees meer Verberg