Uiterst lichtrijk en ruim woonappartement met groot zonnig terras!

Verkocht Oostende Steensedijk 569 0101
Uiterst lichtrijk woonappartement zeer gunstig gelegen aan de Steensedijk te Oostende, Mariakerke! Zeer goed gelegen in een mooie omgeving nabij openbaar vervoer en winkels.

Dit uiterst ruim woonappartement (bewoonbare oppervlakte van 101m²) is zeer lichtrijk en werd steeds met zorg onderhouden. De woonkamer is voorzien van tegels en de aanwezigheid van de vele ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Via de woonkamer bereikt u het zonnig terras aan de achterzijde waar u de ganse dag van de zon kan genieten (zonneluifel aanwezig). Leefterras van 26m² (roofing werd reeds vernieuwd). Volledig vernieuwde keuken voorzien van alle apparatuur! Zo is er een inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast met diepvriesvakje en dampkap aanwezig. Ook de keuken verleent toegang tot het terras. Ruime inkomhal met geriefelijke ingebouwde kasten. 2 grote slaapkamers aanwezig. Badkamer met vernieuwde inloopdouche, een dubbele wastafel en aansluiting voor een wasmachine. Privatieve berging voorzien in de zolderverdieping.

Dit appartement is ... gelegen in een kleinschalige residentie zonder lift waardoor de algemene onkosten zeer laag zijn. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox (water en elektriciteit voorzien) met elektrische sectionaal poort. Prijs € 25.000,00. Lees meer Verberg