Uniek appartement in een prestigieus gebouw met prachtige architectuur en open zicht op het mijnplein!

Verkocht Oostende Schippersstraat 23 0401
Centraal gelegen appartement met prachtig open zicht op het mijnplein te Oostende. Omgeven door winkels, een bakker om de hoek en ook het treinstation bevindt zich op enkele passen! Tevens is de Visserskaai en het strand op wandelafstand. Ervaar het 'citygevoel' door zijn unieke ligging in het historisch centrum van Oostende!

Het appartement (bewoonbare oppervlakte van 86m²) werd uiterst luxueus afgewerkt, zo komt u binnen in het pand en loopt de parketten (lichte eik) volledig door. Het geheel werd zeer modern afgewerkt mede door de aanwezigheid van plafonddeuren. De woonkamer zelf geniet van een adembenemend en breed open zicht op het Mijnplein. Grote glaspartijen in een schuifraam voorzien over de ganse breedte van het appartement (ruime overspanning van het schrijnwerk). Automatische screenings aanwezig aan de binnenzijde. Het zonovergoten terras met verschuifbare zonneluifels zijn de echte eyecachters van het appartement! U geniet de ganse middag en avond van de zon! Op maat gemaakte luxe leefkeuken van het merk Bulthaup met ... kookeiland. Volgende toestellen zijn aanwezig van het merk Miele: vaatwasser, inductiekookplaat, heteluchtoven met bordenwarmer, grote koelkast en diepvriezer! Aansluitend bevindt zich een berging waar de verwarmingsketel, ventilatie en een aansluiting van wasmachine voorzien zijn. Achteraan bevinden zich 2 slaapkamers en zijn beiden voorzien van ingemaakte kasten en veluxen met ingebouwde muggenramen. Badkamer voorzien van ligbad met lavabomeubel.

Het appartement is gelegen in een prestigieuze residentie met mooie architectuur. De grote glaspartijen aan de voorzijde zorgen voor een iconische stempel op het Mijnplein! Gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnislokaal aanwezig. De fietsenberging bevindt zich op -1 maar is voorzien van een handige liftsysteem voor uw fiets. Gunstig E-peil behaald van 53!
Lees meer Verberg