Geriefelijk 2-slaapkamerappartement op gunstige ligging te Mariakerke

Verkocht Oostende Elisabethlaan 3 A 0101
Geriefelijk 2-slaapkamerappartement gelegen in Residentie Sunny Sand. Goed gelegen in de nabijheid van vele winkels, goede bereikbaarheid met de wagen en openbaar vervoer. Tevens het strand is zeer dichtbij gelegen!

Steeds goed verzorgd appartement (bewoonbare oppervlakte: 81m²) bestaande uit een ruime inkomhal met ingemaakte kasten en kwalitatieve tegel. Woonkamer uitgevende aan de voorzijde voorzien van een vasttapijt. Afzonderlijke ruime keuken afgewerkt met vele ingebouwde kasten die steeds zeer goed onderhouden werd. Dubbele spoelbak, elektrische kookplaat en dampkap (+ aansluiting wasmachine of vaatwas). Aansluitend aan de keuken is er een ruime en handige berging waar voldoende gestapeld kan worden. 2 ruime slaapkamers beide uitgevende op een zongericht terras met open zicht. Ruime badkamer voorzien van een ligbad, dubbele lavabomeubel en aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine.
Privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs.

Verzorgd en statige residentie waar reeds vele renovaties werden in uitgevoerd, zo ... werd de lift conform de nieuwe wetgeving gemaakt en modernisatie van de inkomdeuren. Gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.
Op heden verhuurd.
Lees meer Verberg