Knus en gezellig appartement in het stadscentrum!

Verkocht Oostende Dwarsstraat 7 0201
Prachtig gerenoveerd en knus appartement gelegen in het historisch stadscentrum van de stad. Omgeven door gezellige bars en restaurants en in de nabijheid van de Groentemarkt, het Mijnplein en het Visserspleintje. Ideaal appartement voor wie van het stadsleven wenst te genieten. Tevens is de bereikbaarheid met openbaar vervoer zeer goed, het treinstation ligt op wandelafstand!

Het appartement (bewoonbare opp: 68m²) zelf is zeer knus ingedeeld en bestaat uit een woonkamer afgewerkt met een zeer onderhoudsvriendelijk laminaat, open leefkeuken voorzien van een kookeiland met een inductiekookplaat, vaatwasser en ingemaakte kasten. Verder beschikt de keuken over een Novy Dampkap en is er een combi-oven, dubbele spoelbak en zeer ruime koelkast voorzien (Siemens). Masterbedroom voorzien met open badkamer tevens afgewerkt met een mooi laminaat. Royale inloopdouche en modern lavabomeubel voorzien. Achteraan de masterbedroom is er een berging voorzien waar een aansluiting van een wasmachine aanwezig is, een waterverzachter en de ... hoogrendementsketel van Vaillant (condenserend model). Tweede binnenkamer voorzien.
Het appartement werd zeer kwalitatief en grondig gerenoveerd, zo werden alle leidingen van water gas en elektriciteit hernieuwd. Tevens het raamwerk werd volledig vernieuwd en voorzien in witte PVC schrijnwerk. Blanco keuring elektriciteit!

Kleine residentie voorzien van 4 bewoners, zeer lage algemene onkosten door afwezigheid van lift en externe syndicus. Privatieve kelderberging aanwezig in het gebouw. Afzonderlijke tellers voor gas, water en elektriciteit.
Lees meer Verberg