Knus, centraal 1-slaapkamerappartement op een boogscheut van het strand!

Verkocht Oostende Koningsstraat 55 4B
Gerenoveerd en knus 1-slaapkamerappartement (bewoonbare oppervlakte: 51m²) uiterst gunstig gelegen nabij de Albert-I Promenade en het strand. Zeer centraal gelegen op wandelafstand van het historisch stadscentrum, de Koninklijke Villa en het casino! Tevens een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer!

Het appartement zelf bestaat uit een inkomhal die toegang verleent tot de zonnig georiënteerde woonkamer met open keuken. Het geheel werd voorzien van een PVC laminaten vloer, die zeer gemakkelijk is in onderhoud en zorgt voor de moderne toets in het appartement. Uiterst ruime en vernieuwde keuken voorzien van volgende toestellen: dampkap, keramische kookplaat, koelkast, diepvriezer, combi-oven en vaatwasser. Verder is er tevens een wasmachine voorzien die discreet ingebouwd werd in de keuken. Raamwerk werd vernieuwd in een PVC schrijnwerk met hoogrendementsbeglazing. Balkon voorzien aan de voorzijde. Slaapkamer voorzien waar het laminaat ook doorgetrokken werd. Afzonderlijk toilet aanwezig. Vernieuwde badkamer met afgesloten ... douche en lavabomeubel. Blanco keuring elektriciteit voorzien! Gunstig EPC.
Het geheel werd gerenoveerd in 2014.

Gelegen in een mooie residentie voorzien van een gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers en gemeenschappelijke vuilnislokaal. Privatieve kelder inbegrepen in de prijs. Lift conform de nieuwe wetgeving en dakisolatienormen behaald. Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan!
Lees meer Verberg