Gerenoveerd en uiterst gezellig duplexappartement te koop!

Verkocht Oostende Sergeant De Bruynestraat 4 A 0103
Duplex 2-slaapkamerappartement rustig en residentieel gelegen in de Vuurtorenwijk te Oostende. Gelegen nabij kinderopvang, winkels en op de grens Oostende-Bredene.

Vernieuwd appartement (bewoonbare oppervlakte 88 m²) bestaande uit een afgesloten inkomhal met afzonderlijk toilet. Lichtrijke en recentelijk vernieuwde woonkamer afgewerkt met een mooi laminaten vloer en vernieuwd plafond. Uiterst gezellig ingericht en geniet van een knappe kwalitatieve keuken, voorzien van een fineer houten werkblad. Kwalitatieve toestellen aanwezig van het merk Siemens (vaatwasser, dampkap, keramische kookplaat, koelkast met diepvriesvak en heteluchtoven). Dubbele spoelbak voorzien van het merk Franke in een moderne, zwarte carbonafwerking! Handige berging voorzien waar voldoende kan gestapeld worden. Op het verdiep bevinden zich 2 slaapkamers waarvan de masterbedroom zeer ruim is (19 m²)! Badkamer met ligbad en lavabomeubel. Het geheel is voorzien van een zolder waar tevens nog heel wat kan gestockeerd worden! Vernieuwde energiezuinige convectoren ... (geplaatst in 2018) met een nog lopende garantieperiode van 9 jaar! Blanco keuring elektriciteit beschikbaar en een gunstig EPC! Ook de boiler werd vernieuwd (2013). Dak geïsoleerd!

Ideaal als een eerste aankoop of als investering! Lage algemene onkosten door afwezigheid van lift! Geen syndicus aanwezig. Privatieve tellers voor water en elektriciteit.
Lees meer Verberg