Recent appartement met prachtig open zicht te Mariakerke!

Verkocht Oostende Violierenlaan 81 0101
Recent appartement (bouwjaar 2007) rustig gelegen op de hoek Violierenlaan-Dorpsstraat in het hart van Mariakerke! Goed gelegen in de nabijheid van het strand (einde van de straat), de Nieuwpoortsesteenweg met zijn vele winkels en openbaar vervoer. Parkeergelegenheid recht voor de deur. Royaal open zicht op het pittoresk Duinenkerkje, velden en de duingordel!

Het appartement zelf (bewoonbare opp: 77m²) bestaat uit een inkomhal die u verder leidt naar de woonkamer met open keuken. Deze laatste geniet van een prachtig open groenzicht en van grote schuiframen (maximale overspanning) die u toegang verleent tot het zuidwest georiënteerd terras (5m²). De leefruimte werd afgewerkt met een kwaliteitsvolle en makkelijk te onderhouden laminaat. Open keuken voorzien van een waseiland en voldoende ingemaakte kasten en pottelades. Volgende toestellen zijn voorzien van het kwalitatief merk Siemens (vaatwasser, keramische kookplaat, dampkap, koelkast met diepvriesvakje). Recentelijk werd de combi-oven hernieuwd (ATAG). Aansluitend aan de keuken ... kan de berging gevonden worden waar er een aansluiting voorzien is om een wasmachine te plaatsen en waar voldoende stapelruimte voorzien is. Aan de kant van de Violierenlaan bevinden zich 2 ruime slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van grote ingemaakte schuifkasten, de tweede slaapkamer geniet lateraal zicht op de velden. Badkamer voorzien van lavabomeubel en inloopdouche. Zeer gunstige EPC-score! Bevindt zich in een zeer goed onderhouden staat.

Gelegen in een kleinschalige residentie (4 appartementen) voorzien van een gemeenschappelijk vuilnislokaal en makkelijk te bereiken fietsenberging op het gelijkvloers. Lift aanwezig. Op heden verhuurd.
Lees meer Verberg