Geriefelijk en centraal gelegen appartement met prachtig open zicht op de St. Petrus en Pauluskerk!

Verkocht Oostende Prins Boudewijnstraat 8 0301
Geriefelijk 2-slaapkamerappartement ideaal gelegen in het historisch stadscentrum van Oostende! Prachtig open zicht op de St. Petrus en Pauluskerk en goed gelegen nabij de Visserskaai, Wapenplein, winkels en openbaar vervoer. Het treinstation bevindt zich op enkele minuten wandelen!

Met zorg onderhouden en uiterst lichtrijk appartement (bewoonb opp: 88m²) bestaande uit een royale inkomhal afgewerkt met een tegelvloer. Ruime woonkamer afgewerkt met een vinyl en een prachtig open zicht! Afzonderlijke keuken voorzien van een keramische kookplaat, dampkap en ingebouwde koelkast. Dubbele spoelbak aanwezig en voldoende kastruimte in een zeer verzorgde staat. De keuken is voldoende ruim om nog een bijkomend tafeltje te plaatsen. Terras aan de voorzijde van het gebouw (zonnekant). Technisch berging voorzien waar de CV-ketel zich bevindt. 2 grote slaapkamers (15 m² en 12 m²) die tevens uiterst lichtrijk zijn uitgevende aan de rustige achterzijde van het gebouw. Badkamer voorzien van ligbad, bidet en lavabomeubel. Afzonderlijk gastentoilet ... voorzien in de inkomhal. Gunstig EPC! Blanco keuring elektriciteit. Het appartement beschikt over een vernieuwd raamwerk in PVC (hoogrendementsbeglazing). Structureel is het appartement zeer goed verzorgd!

Privatieve grote kelderberging voorzien met een stopcontact. Gemeenschappelijke vuilnislokaal. Nieuwe tellers van gas, elektriciteit en water. Lift werd reeds vernieuwd, voor en achtergevel werden recentelijk opgefrisd en het dak werd tevens vernieuwd. Verzorgde residentie.
Lees meer Verberg