Geriefelijk en verzorgd 2-slaapkamerappartement!

Verkocht Oostende Loodsenstraat 15 0203
Net en verzorgd 2-slaapkamerappartement residentieel gelegen in een woonwijk te Oostende - Vuurtorenwijk. Gelegen op de grens Oostende-Bredene. Openbaar vervoer in de nabijheid.

Met zorg onderhouden 2-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 70m²) bestaande uit een inkomhal afgewerkt met een tegelvloer die verder door het appartement loopt. Woonkamer voorzien met ingemaakte kast en afgewerkt met laminaat. Open keuken voorzien van ingemaakte kasten en volgende toestellen: vernieuwde inductiekookplaat, dampkap, koelkast met diepvriesvakje, en combi-oven. Tablet afgewerkt in een kwalitatieve spaanderplaat. Vernieuwd schuifraam aan de voorzijde (hoogrendementsbeglazing) die uitgeeft op een zonnig terras aan de voorzijde. Vernieuwde badkamer voorzien van inloopdouche en lavabomeubel. Berging voorzien in het appartement zelf waar een wasmachine geplaatst kan worden. Afzonderlijk toilet voorzien. 2 slaapkamers achteraan uitgevende, waarvan één toegang verleent tot het terras aan de achterzijde.

Gelegen in een nette residentie voorzien ... van een lift en gemeenschappelijk fietslokaal. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox in het complex zelf. Lees meer Verberg