Volledig vernieuwd appartement in hartje centrum!

Vraagprijs: € 265 000 Oostende Wapenplein 9 14
Opendeurdag zaterdag 13/06 van 10u-12u!
Vernieuwd en recentelijk gerenoveerd 2-slaapkamerappartement gelegen in het historisch hart van de stad! Aan het Wapenplein, Mijnplein en de grote winkelstraten van Oostende. Visserskaai en het centraal station liggen op wandelafstand. Zeer goede verbinding met openbaar vervoer.

Dit volledig vernieuwd 2-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 91m²) werd in 2016 grondig vernieuwd. Zo werden er nieuwe chauffages geplaatst en werd het pand van nieuw raamwerk (PVC schrijnwerk, hoogrendementsbeglazing). Het appartement bestaat uit een ruime inkomhal dat verder doorloopt in de ruime woonkamer afgewerkt met een kwaliteitsvolle laminaat. Prachtige luxe leefkeuken voorzien van een kasteneiland met ontbijtbar! Volgende toestellen zijn aanwezig: telescopische dampkap, dubbele spoelbak, keramische kookplaat en een combi-oven. De keuken werd uitgerust met zeer veel ingemaakte kastenwanden. De woonkamer werd verder afgewerkt met een stijlwand in faience met structuur en werd er indirecte verlichting ... voorzien. Verderop bevindt zich de badkamer die afgewerkt werd met een ruime inloopdouche met grote massagekop en handdouche. Aan de achterzijde van het gebouw bevinden er zich 2 uiterst ruime slaapkamers (15m² en 14m²) waarvan één toegang verleent aan het terras aan de achterzijde. Bovendien beschikt 1 van de 2 slaapkamers over ingemaakte kasten. Zeer gunstig EPC (dateert van voor het vernieuwen van de ramen) en blanco keuring elektriciteit.

Gelegen in de prestigieuze residentie James Ensor die uitgeeft op het Wapenplein! Het gebouw onderging al heel wat vernieuwingen zo werd in 2019 de voorgevel vernieuwd, werd het dak geïsoleerd, de achtergevel hernieuwd en de lift conform gemaakt. Enkele jaren geleden werd tevens de verwarming hernieuwd (gemeenschappelijk, hoogrendementsketel combiketel). Het gebouw beschikt over een grote gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers en tevens over een gemeenschappelijk vuilnislokaal. Ruime privatieve kelderberging aanwezig.
Lees meer Verberg