Woonappartement op de Hendrik Serruyslaan met open groen zicht!

Verkocht Oostende Hendrik Serruyslaan 30 0301
2-slaapkamerappartement gelegen op een van de mooiste plekken te Oostende in de Hendrik Serruyslaan. Gelegen in het historisch stadscentrum nabij vele winkels, de Leopold-II-laan, Vindictivelaan en openbaar vervoer. De tramhalte Marie-José bevindt zich op een tweetal minuten wandelen!

Ruim woonappartement (bewoonbare opp: 96m²) bestaande uit een royale inkomhal met ruime vestiaire, woonkamer dat geniet van een verbluffend open zicht op het Leopold-park en verder afgewerkt werd met een laminaten vloer. Afgesloten en afzonderlijke keuken voorzien van voldoende ingemaakte kasten in een eiken afwerking. Volgende toestellen zijn voorzien: elektrische kookplaat, dampkap, koelkast, combi-oven en dubbele spoelbakken. Aansluitend bevindt zich de ruime berging (6,35 m²) die op heden als extra bureelruimte gebruikt wordt. Verder bevinden er zich 2 slaapkamers die zich uitgeven aan de achterzijde. Eentje is voorzien van een terras. Beide slaapkamers zijn voorzien van ingemaakte kasten. Verder is er een badkamer voorzien van een ligbad en ... spiegelkast. Afzonderlijk toilet aanwezig. Gunstig EPC! Op heden verhuurd.

Het appartement is gelegen in Residentie Harvard waar er een ruime gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig is en een gemeenschappelijk vuilnislokaal. Ruime privatieve kelder inbegrepen in de prijs.
Lees meer Verberg