Klassevol en instapklaar appartement uitmuntend gelegen in het historisch stadscentrum van Oostende!

Verkocht Oostende Wapenplein 9 2C
Uiterst lichtrijk hoekappartement gelegen knal in het historisch hart in Oostende op het Wapenplein! Goed gelegen in de nabijheid van gezellige restaurants, winkels, openbaar vervoer en het strand. De Albert-I Promenade bevindt zich op enkele passen van het appartement.

Hoekappartement (bewoonbare opp. 93m²) met prachtig open zicht op het Wapenplein. Bestaande uit een comfortabele woonkamer afgewerkt met een mooi en klassevol parket (werd volledig opnieuw afgeschuurd) en voorzien van een openhaard. (op basis van aardgas). Het raamwerk is in PVC en werd reeds vernieuwd. Het raamwerk is voorzien tot op de grond waardoor het ruimtelijk aspect nogmaals in de verf gezet wordt. Volledig vernieuwde open keuken met oven, gasvuur met 4 kookbekkens,dampkap en vernieuwde vaatwasmachine. Royale inkomhal met ingebouwde wandarmaturen die verder leidt ofwel naar de woonkamer ofwel naar de nachthall. Het geheel is mooi afgesloten met een op maat gemaakte glazen deur. 2 slaapkamers aanwezig die beiden uitgerust zijn met ingemaakte kasten en ... uitgeven op de rustige Louisastraat. Luxebadkamer met douche voorzien van massageknoppen. Lavabomeubel met spiegel. Ingemaakte kast aanwezig die op vandaag als berging gebruikt wordt (aansluiting wasmachine). Gunstig EPC en blanco keuring elektriciteit! Het appartement werd recentelijk volledig herschilderd.

Gelegen in een standingvol gebouw voorzien van een gemeenschappelijke ruime fietsenberging (op het gelijkvloers), vuilnislokaal en privatieve kelderberging. Het gebouw onderging reeds vele vernieuwingen: zowel voor- als achtergevel werden hernieuwd, het dak geïsoleerd en vernieuwde gaswandketel (combi, gemeenschappelijk)
Lees meer Verberg