Instapklaar appartement met sublieme ligging in het historisch hart van de stad!

Verkocht Oostende Leopold II-laan 15 0101
Vernieuwd appartement met topligging op de Leopold II laan te Oostende! Gelegen aan het Casino Kursaal en op enkele stappen van de Albert-I Promenade en het strand. Winkelen en een gezellig een glaasje drinken kan op enkele passen van het appartement. Ook met het openbaar vervoer is het appartement zeer gemakkelijk gelegen, het treinstation ligt op enkele minuten wandelen en de tramhalte Marie-José bevindt zich net om de hoek. Wenst u te genieten van cultuur? Dat kan u zeker en vast terecht in De Grote Post die vlakbij is.

Dit vernieuwd 2-slaapkamerappartement bestaat uit een ruime en open inkomhal die u onmiddellijk verder leidt naar de woonkamer met open keuken. Leefruimte afgewerkt met parket (op heden is er een linoleum er over geplaatst) met een schuifraam die verder toegang verleent tot het balkon. Keuken afgewerkt met een granieten werkblad, ingemaakte kasten, keramische kookplaat, combi-oven en dampkap. Verder is er plaats voorzien voor het plaatsen van een wasmachine. Afzonderlijk toilet aanwezig. 2 ruime slaapkamers ... uitgevende aan de achterzijde. Badkamer met ligbad, lavabomeubel en handdoekdroger. Zeer gunstig EPC! Blanco Keuring Elektriciteit.

Gelegen in een kleine residentie voorzien van een privatieve kelderberging en een gemeenschappelijk vuilnislokaal. Het gebouw onderging reeds vernieuwingen zoals: lift conform gemaakt, dak vernieuwd (en geïsoleerd) en vernieuwde gaswandketel (gemeenschappelijk). Stijgleidingen werden nagezien.
Lees meer Verberg