Volledig vernieuwd 2-slaapkamerappartement met royaal terras!

Verkocht Oostende Raversijdestraat 37 0104
Volledig gerenoveerd 2-slaapkamerappartement met zeer goede ligging te Oostende - Mariakerke! Gunstig gelegen aan de achterzijde van de Zeedijk. Goede bereikbaarheid met de invalswegen en in de nabijheid van openbaar vervoer. De kusttram maakt een stop op enkele passen van het appartement.

Totaal gerenoveerd 2-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 75m²) bestaande uit een inkomhal dat u verder leidt naar de woonkamer voorzien van een vinyl kliklaminaat die teruggevonden kan worden in de verschillende ruimten. Royale en grote leefruimte (32m²) die verschillende mogelijkheden biedt naar opstelling toe. Wandgenerator aanwezig. Vernieuwd raamwerk in PVC (hoogrendementsbeglazing) schrijnwerk. Nagelnieuwe, functionele keuken voorzien van voldoende kastruimte en pottelades. Afgewerkt in een strakke moderne lijn. Volgende toestellen zijn inbegrepen: keramische kookplaat (AEG), combi-oven, vaatwasser, dampkap en afzonderlijk koelkast met diepvriesmogelijkheid. Afzonderlijk gastentoilet voorzien van spiegel en handenwasser.
Mooi ... afgewerkte badkamer met een nette kwalitatieve tegel die tevens doorloopt in de inloopdouche. De gelijke keuze van de tegels in de badkamer zorgen voor een mooi afgewerkt geheel. Aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Lavabomeubel met spiegel. 2 slaapkamers die uitgeven aan de achterzijde van het gebouw.
Beide verlenen toegang tot het ingesloten terras van 17 m² waar je in alle privacy kan genieten. Blanco Keuring Elektriciteit.

Mogelijkheid tot aankoop van de garagebox 11 (prijs: 50.000 EUR) in het gebouw zelf.

Gelegen in een residentie waar er al heel wat werken uitgevoerd werden, zo werd de lift aangepast, dak geïsoleerd, badgetoegangsysteem geplaatst en vernieuwde parlofonie geplaatst.
Lees meer Verberg