Recent vernieuwd 1-slaapkamerappartement gelegen te Mariakerke!

Verkocht Oostende Elisabethlaan 1 A 0302
Recentelijk vernieuwd 1-slaapkamerappartement goed gelegen te Mariakerke. In de nabijheid van vele winkels, openbaar vervoer en tevens is het strand van Mariakerke zeer dichtbij! Gemakkelijk te bereiken met de wagen.

Royaal en uiterst ruim 1-slaapkamerappartement grondig en met zorg gerenoveerd in 2019. Bestaande uit een inkomhal met een ingemaakte vestiaire. Ruime woonkamer (26m²) afgewerkt met een kwalitatieve tegel die zeer gemakkelijk is in onderhoud. Het raamwerk van het appartement is vernieuwd (2019) en vervaardigd uit een kwalitatief wit PVC schrijnwerk (hoogrendementsbeglazing, drievoudig). Woonkamer voldoende uitgerust met stopcontacten die u diverse mogelijkheden biedt naar indeling van de ruimte. Strakke en nette keuken afgewerkt met een wit, glanzend schrijnwerk. Volgende toestellen zijn voorzien: inductie kookplaat, ingewerkte dampkap, combi-oven en dubbele spoeltafel. Via een op-maat-gemaakte schuifdeur kan de berging teruggevonden worden waar er heel wat gestockeerd kan worden en een aansluiting voor het plaatsen ... van een wasmachine. Badkamer afgewerkt met een nette faience en voorzien van een enkele wastafel met ingemaakte ladekasten, kolomkast en spiegelkast. Douche met transparante douchescherm dat voor een luchtig geheel zorgt. Uiterst ruime slaapkamer (14,5m²). Terras waar u van lateraal zeezicht geniet! Blanco Keuring elektriciteit. EPC dateert nog van voor de vernieuwing van het raamwerk!

In de residentie werden reeds de gemeenschappelijke inkomhal en de lift conform de nieuwe wetgeving gemaakt. De verwarmingsinstallatie op gas werd in 2020 volledig vernieuwd. Ruime privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs. Gemakkelijke toegankelijke gemeenschappelijke fietsenberging voorzien.
Lees meer Verberg