Op te frissen appartement op topligging te Oostende!

Verkocht Oostende Ijzerstraat 30 A 5G
Op te frissen appartement op topligging en met lateraal zeezicht! Goed gelegen in het centrum van de stad en op de hoek met de Albert-I Promenade te Oostende. Zeer gunstig gelegen nabij winkels, restaurants, het Casino en het Marie-Joséplein. Tevens goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Op te frissen 2-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 90m²) met een vleugje nostalgie voorzien op heden van een royale inkomhal dat het ruimtelijk gevoel onderstreept. Prachtig authentiek parket in blokvorm op de ondergrond. Woonkamer te bereiken via dubbele glazen deur. Woonkamer tevens voorzien van het goede bewaarde parket. Vernieuwd raamwerk aan de voorzijde met hoogrendementsbeglazing. Vanuit de woonkamer geniet u van lateraal zeezicht. Afzonderlijke keuken aanwezig met ingemaakte kasten en kookfornuis. Aansluitend handige berging die tevens te bereiken valt van de royale inkomhal (aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine). Afzonderlijk toilet aanwezig. 2e technische berging aanwezig. 2 Ruime slaapkamers uitgevende aan de ... rustige achterzijde van het gebouw. Badkamer met ligbad en lavabomeubel. Privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs. Zeer gunstig EPC!

Gelegen in de authentieke residentie Kursaal te Oostende dat de statigheid van de jaren 50 uitstraalt! Laat u verleiden en maak er uw eigen stek van! Ruime gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers. Volgende werken werden reeds uitgevoerd in de gemene delen: gevelvernieuwing (voor- en achterzijde), vernieuwde verwarmingsketel, dakisolatienormen behaald en lift conform.
Lees meer Verberg