Geriefelijk en net appartement!

Verkocht Oostende Torhoutsesteenweg 220 0201
Geriefelijk 2-slaapkamerappartement gelegen in de nabijheid van winkels en met een goede verbinding met de invalswegen van Oostende. In de directe omgeving kunnen er verschillende bushaltes gevonden worden. Tevens een goede bereikbaarheid met de wagen.

Geriefelijk 2-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 68m²) gelegen in een recent en goed onderhouden gebouw. Appartement bestaande uit een inkomhal afgewerkt met een keramische tegel die zich over de totaliteit uitstrekt uitgenomen de slaapkamers. Gezellig ingerichte woonkamer met een praktisch ingedeelde open keuken met volgende toestellen: keramische kookplaat, dampkap, koelkast en combi-oven. Gezellige terrasje bereikbaar via schuifraam aan de voorzijde. Badkamer met ligbad met douchemogelijk en van een lavabomeubel. Handige berging voorzien met een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. 2 slaapkamers afgewerkt met een onderhoudvriendelijk laminaat en uitgevende aan de achterzijde. Meubelen inbegrepen in de prijs.

Zeer netjes onderhouden gebouw voorzien van een ... gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnislokaal. Lees meer Verberg