Royaal woonappartement met prachtig zicht op het Wapenplein!

Verkocht Oostende Wapenplein 7 0401
3-slaapkamerappartement met ligging in het historisch hart van Oostende. Zeer centraal en uitmuntend gelegen nabij winkels, de Albert-I Promenade, Visserskaai en vlakbij het centraal treinstation. Prachtig open plein zicht op de Kiosk & het feestpaleis!

Opgefrist en zeer zonnig 3-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 118 m2) dat een en al nostalgie uitstraalt. Ruime en brede lichtrijke woonkamer waar u van een prachtig zicht op het Wapenplein geniet en dewelke voorzien is van een volwaardig parket op de ondervloer. Raamwerk in wit schrijnwerk (dubbele beglazing). Afzonderlijke keuken met oven, keramische kookplaat, dampkap en koelkast. Verschillende ingemaakte kasten aanwezig waar je handig in kan stapelen. Royale inkomhal dat het ruimtelijk gevoel aansterkt. Afzonderlijk toilet handig gepositioneerd nabij de leefruimte. Volledig vernieuwde badkamer met lavabomeubel met spiegel en Ingebouwde ledstrips. Inloopdouche met massagedouchekop en afgewerkt met mooie tegels. Achteraan het appartement zijn er nog 3 volwaardige slaapkamers ... aanwezig. Eentje is voorzien van een inpandig terras. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox in de omgeving.
blanco keuring electriciteit en een zeer gunstig EPC !

Gelegen in een nette residentie met een vernieuwde inkomhal en voorzien van gemeenschappelijke vuilnislokaal en fietsenberging. Privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs.
Lees meer Verberg