Te renoveren 1-slaapkamerappartement op een enkele passen van het strand van Mariakerke!

Verkocht Oostende Aartshertogstraat 41 0302
Te renoveren appartement zeer gunstige en rustig gelegen in de Aartshertogstraat, dewelke de verbinding vormt tussen de Nieuwpoortsesteenweg en de Troonstraat. Goed gelegen in de nabijheid van vele winkels (zoals beenhouwer, kaaswinkel, bakker en etc.), het strand van Mariakerke en op enkele minuutjes fietsen van het historisch hart van de stad.

Het appartement zelf (bewoonbare opp: 55 m²) bestaat uit een inkomhal dat u verder leidt richting de lichtrijke en grote woonkamer. De leefruimte werd (36m²) afgewerkt met een laminaat en is voorzien van een keuken voorzien van elektrische kookplaat met oven, dampkap en mogelijkheid tot het plaatsen van een koelkast. Tevens is er een ruime badkamer met ligbad, lavabomeubel en een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Mogelijkheid tot plaatsen van bad & douche. Slaapkamer uitgevende aan de achterzijde met gezellig terrasje en bestaande uit ingemaakte kasten rondom rond.

Bent u een handige harry? Of wenst u uw tweede verblijf volledig naar eigen smaak te renoveren? Dan is dit ... het ideaal appartement voor u. Lees meer Verberg