Lichtrijk leefappartement in een zeer rustige omgeving op wandelafstand van de zee!

Vraagprijs: € 250 000 Oostende Marie-Joséstraat 6
Gesitueerd in een doodlopende en rustige straat op wandelafstand van het strand te Oostende - Raversijde! Zeer rustig en doch zeer gunstig gelegen nabij openbaar vervoer. Op een kwartiertje sta je in het stadscentrum van Oostende.

Verzorgd en zeer zonnig leefappartement (bewoonbare opp: 116 m2) dat steeds zeer goed onderhouden werd. Ruime en brede lichtrijke woonkamer waar u van een prachtige lichtinval geniet en dewelke voorzien is van keramische tegels op de ondervloer dat zich over het ganse appartement uitstrekt. Uiterst onderhoudsvriendelijk materiaalkeuze. Hoekappartement met zeer veel ramen en maar liefst 3 terrassen! Raamwerk in witte PVC schrijnwerk (dubbele beglazing). Afzonderlijke keuken met oven, keramische kookplaat, dampkap en koelkast. Royale inkomhal dat het ruimtelijk gevoel aansterkt. Afzonderlijk toilet handig gepositioneerd nabij de leefruimte. Nette en verzorgde badkamer met lavabomeubel met spiegel en dubbele lavabo. 2 volwaardige slaapkamers uitgevende op de rustige achterzijde, elk met toegang tot terras. ... Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox in hetzelfde gebouw. Blanco keuring elektriciteit en gunstig EPC.

Gelegen in een nette residentie. Privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs. Gemeenschappelijke vuilnislokaal en - fietsenberging.
Ideaal wie vast wil komen wonen aan zee of wanneer u een ruim tweede verblijf wenst!
Lees meer Verberg