Royaal woonappartement met zicht op het Wapenplein!

Vraagprijs: € 299 000 Oostende Adolf Buylstraat 1 02.02
Klassevol beaux-artsstijl 2-slaapkamerappartement met unieke ligging in het historisch hart van Oostende. Zeer centraal en uitmuntend gelegen nabij de winkelstraten Adolf Buyl en Kapellestraat. Prachtig zicht op de Kiosk van het Wapenplein & het feestpaleis! Verder in de omgeving te vinden; de Albert-I Promenade, Visserskaai en op wandelafstand van het centraal treinstation.

Opgefrist 2-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 110 m2) dat een en al nostalgie uitstraalt. Ruime en brede lichtrijke woonkamer waar u van een prachtig zicht op het Wapenplein geniet. Het ganse appartement beschikt over hoge plafonds dat het ruimtelijk gevoel accentueert. Verder is de leefruimte voorzien van een volwaardig parket (vol massief) op de ondervloer. Raamwerk in houten sch rijnwerk (dubbele beglazing), wit geschilderd. Afzonderlijke keuken met oven, elektrische kookplaat, dampkap en koelkast. Royale inkomhal met diverse opbergmogelijkheden. Afzonderlijk gastentoilet handig gepositioneerd nabij de leefruimte. Achteraan het appartement zijn er nog ... 2 volwaardige slaapkamers aanwezig telkens met en-suite badkamer. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox onder de zeedijk.

Gelegen in een karaktervolle residentie met een klassieke inkomhal. Een pareltje in het onroerend erfgoed patrimonium van Oostende!
Lees meer Verberg