Geriefelijk en zeer verzorgd appartement op de Koninginnelaan!

Verkocht Oostende Koninginnelaan 52 0401
Verzorgd 2-slaapkamerappartement gelegen op de Koninginnelaan te Oostende! Zeer goed gelegen met directe toegang tot het strand, de 3 Gapers, de Japanse tuin en op enkele passen van het stadscentrum van Oostende. Tevens werd de Koninginnelaan zeer recentelijk volledig opnieuw aangelegd. Zeer goede bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Dit ruim leefappartement (bewoonbare opp: 97m²) bestaat uit een royale inkomhal voorzien van een vestiaire en een gastentoilet. Uiterst lichtrijke woonkamer afgewerkt met een mooi en verzorgd volwaardig parket. Op vandaag is er een afzonderlijk keuken met volgende toestellen: keramische kookplaat, heteluchtoven en dampkap. Verzorgde en voldoende ruime keuken. Verderop kan de nachthal teruggevonden worden die u verder leidt richting de rustige achterzijde. Badkamer voorzien van een ligbad, douchescherm, lavabomeubel en handdoekdroger. 2 Ruime slaapkamers (11 m² en 16,5 m²) beiden uitgevende aan een terras aan de achterzijde. Gelegen op een vierde verdieping! Zeer gunstig EPC! Op te frissen.

Dit ... appartement bevindt zich in de prestigieuze residentie l'Aiglon waar er momenteel een gevelrenovatie wordt uitgevoerd (reeds betaald door de verkoper). Lift conform en het dak werd geïsoleerd. Vernieuwde verwarmingsketel voor het ganse gebouw. Bent u op zoek naar een tweede verblijf of eerder een groot leefappartement? Dan kan dit uw volgende thuis zijn! Lees meer Verberg