Op te frissen appartement met lateraal zeezicht te Raversijde!

Verkocht Oostende Middenlaan 84 0102
Op te frissen appartement met lateraal zeezicht te Raversijde. Rustig en goed gelegen nabij het strand van Raversijde. U hoeft enkel de straat over te steken en u staat met uw voeten in het zand. Tevens heeft het appartement een zeer goede bereikbaarheid! Zo is er een tramhalte op nog geen 100 meter van het appartement dat u in een mum van tijd in het centrum van Oostende of in Middelkerke brengt. Goede bereikbaarheid met winkels op de Nieuwpoortsesteenweg.

Dit te renoveren appartement (bewoonbare opp. 81m²) bestaat uit een ruime inkomhal afgewerkt met een tegelvloer dat zich verder over het appartement spreidt. Zeer ruime en lichtrijke woonkamer aan de zonnekant met open keuken voorzien van toestellen. De keuken vraagt om opfrissing. U heeft lateraal zeezicht van in de woonkamer. Verder op, via de nachthal, vindt u een afzonderlijk gastentoilet, ruime berging met de privatieve boiler en aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Badkamer met ligbad en douchemeubel. Binnenkamer aanwezig dat eventueel dienstig kan doen als ... derde slaapkamer. 2 slaapkamers uitgevende aan de achterzijde. Bestaande vloerbedekking in de slaapkamers werden reeds verwijderd.

Gelegen in een rustige en een kleine residentie. Mogelijkheid tot aankoop van een standplaats achteraan het gebouw (25.000 EUR). De standplaatsen zijn afgesloten van de straatzijde door een brede, automatisch sectionaal poort.

Bent u een handige harry en wenst u een tweede verblijf op een prachtligging net aan het strand? Twijfel dan niet langer en vraag een bezoek aan!
Lees meer Verberg