Recentelijk vernieuwd doorloopappartement met prachtig frontaal zeezicht!

Verkocht Oostende Zeedijk 336 0107
Vernieuwd appartement met open zeezicht te Oostende - Raversijde! Zeer goed gelegen in hartje Raversijde die de verbinding vomt tussen Oostende en Middelkerke. Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer, zo is er een tramhalte op enkele passen van het appartement. Genieten van een strandwandeling? Geen enkele moeite, u steekt de straat over en u kan kuieren aan het strand!

Vernieuwd doorloopappartement (bewoonbare opp: 64 m²) hoogwaardig afgewerkt met in de inkomhal een handige ingemaakte kast en afgewerkt met vloerverlichting (led!). Lichtrijke en ruime woonkamer (21 m²) tevens afgewerkt met een volwaardig meerlaags parket op de ondergrond die zich over het ganse appartement spreidt. Vernieuwd raamwerk in PVC schrijnwerk en voorzien van hoogrendementsbeglazing. Ingebouwde spots aanwezig met dimfunctie. Volwaardige leefkeuken afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen, zo is de werkblad voorzien in een arduin en zijn er heel wat ingemaakte lades voorzien. Volgende toestellen zijn aanwezig: keramische kookplaat, dampkap, ... losstaande koelkast, heteluchtoven en vaatwasser (merk: SMEG). Terras voorzien aan de voorzijde waar u 's avonds heerlijk kan vertoeven en kan genieten van het zeezicht. Aan de achterzijde kan de ruime badkamer teruggevonden worden die eveneens afgewerkt werd met arduin, ruime inloopdouche met zitbankje, ruime wastafel met heel wat ingemaakte kasten. Handdoekdroger aanwezig. De achterzijde maakt plaats voor de zeer ruime slaapkamer van 17 m² dewelke mogelijkheid biedt om 4 personen in onder te brengen. Volledig ingemaakte dressing voorzien waar tevens een aansluiting is voor het plaatsen van een wasmachine. Wasmachine (met droogfunctie) inbegrepen in de prijs. Aan de achterzijde is er eveneens een terras aanwezig van ca. 3,5 m² waar u overdag en in alle rust kan genieten van de middagzon! Zeer gunstig EPC! Blanco Keuring elektriciteit.

Gelegen in een goed onderhouden residentie voorzien van een gemeenschappelijk e fietsenberging. Het gebouw is tevens bereikbaar aan de achterzijde via de Duinenstraat!

Wenst u vaste woonplaats met prachtig zeezicht of een tweedeverblijf? Dan kan dit binnenkort u nieuw stekje worden! Vraag uw bezoek ter plaatse aan.
Lees meer Verberg