Instapklaar 1-slaapkamer appartement in hartje historisch centrum Oostende!

Verkocht Oostende Christinastraat 5 0501
Appartement op topligging en met lateraal zeezicht! Goed gelegen in het centrum van de stad en nabij het strand, de Albert-I Promenade, de winkelstraten, Marie Joséplein en het Casino Kursaal! Op wandelafstand van openbaar vervoer (centraal station en de tramhalte Marie Joséplein).

Door zijn hoge plafonds geniet dit appartement (bewoonbare opp: 59 m²) veel natuurlijk lichtinval en zorgt het voor een ruim gevoel. Bij het betreden van het appartement vinden we in de inkom afgewerkt met een keramische tegelvloer terug. De lichtrijke woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en loopt verder door naar de open geïnstalleerde keuken. Deze laatste is voorzien van een combioven (merk zanussi), vitrokeramische kookplaat en koelkast. Dubbele bedkast voorzien om extra slaapplaats te creëren. Aansluitend aan de keuken kan er een handige berging teruggevonden worden waar tevens de vaatwas (merk: siemens), werd aangesloten. Verder vinden we de badkamer terug met toilet, lavabomeubel met lades en bad met douchescherm. Aan de ... rustige achterzijde kan de ruime slaapkamer teruggevonden worden met handige & ruime ingemaakte kasten tot plafondhoogte. Woonkamer en slaapkamer voorzien van een onderhoudsvriendelijke laminaat. Bijkomende berging in het appartement zelf. Zeer gunstig EPC! Blanco keuring elektriciteit.

Ruime kelderberging inbegrepen in de prijs. Gemeenschappelijk fietslokaal op het gelijkvloers van de residentie aanwezig.
Lees meer Verberg